Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Els alumnes de 3r del nostre institut, fan un donatiu a UNICEF.

Dins de la unitat didàctica de les activitats econòmiques hem treballat les economies de mercat i les seves conseqüències sobre la societat. I també com el fenomen de la globalització s'ha imposat a tot el món creant desigualtats i extrema pobresa en algunes parts del planeta.

Un dels sectors de la població més afectat, en aquest procés de deshumanització, són els nens... Concretament els nens del tercer món. A classe hem pogut veure com encara a moltes parts del planeta (Ghana, Perú, Cambodja, Etiòpia) molts nens fan jornades interminables a fàbriques tèxtils en l'Índia, treballen dies sencers extraient minerals, o se'ls hi obliga a prostituir-se.
És per aquest motiu que els nens de 3r de l'ESO del Palau Ausit hem volgut actuar, i hem realitzat una donació d'1 € per nen, a l'ONG UNICEF. La intenció és amb aquesta petita aportació, sumar i realitzar alguna petita acció col·laborant perquè aquests nens puguin accedir a una educació, que els permeti sortir per ells mateixos d'aquesta situació... Vull agrair personalment la solidaritat i bon cor que han demostrat el 100% dels alumnes. Els vostres fills. APRENEM I ACTUEM

Ben aviat penjarem les fotos del certificat assegurant que s'ha fet el pagament a UNICEF, i la suma del que hem recaptat.
Gràcies papis i mamis per la vostra col·laboració.

Palau Ausit Logo