Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1

Cloenda del III Webcongrés de la Llengua catalana

Hol@,

Ahir, 23 de març, els nostres alumnes de 2n de batxillerat van tenir el luxe de compartir una xerrada amb el professor i director del programa Dominic Keown que, alhora, ens va servir per tancar la nostra participació a aquest congrés organtizat per la Universitat de Cambridge i que ha comptat amb la participació de més de 500 alumnes d'arreu dels Països Catalans.

Quin goig de conversa! Efectivament, els idiomes, saber llengües, totes les llengües, sempre marcarà la diferència del futur dels joves! A més a més, els nostres alumnes van poder conèixer el sistema universitari anglosaxó i com s'hi integra el coneixement de la llengua i la literatura catalana com a matèria des del segon curs de carrera a les filologies i l'interès que genera en els joves estrangers, sobretot arran dels últims anys.

Des del Palau Ausit volem reiterar el nostre agraïment a tot l'equip del III Webcongrés i, en especial, al professor D. Keown. Ja tenim ganes de fer el següent i, si la pandèmia ens ho permet, poder trobar-nos. Els nostres alumnes esperen amb molta il·lusió els diplomes i els pins per les seves participacions.

Finalment, podreu trobar tots els audiovisuals dels nostres alumnes i més a les seccions "Catalan's Got Talent!" i "El català al nostre centre" al web del congrés: https://encatala.vives.org

Bona Pasqua!

Pilar Àlvarez.

Cap de Departament i porfessora de Llengua catalana de 2n. de batxillerat.

Palau Ausit Logo