Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Exposició oral treball de recerca

Exposicions orals dels treballs de recerca

Benvolgudes famílies de Batxillerat,

Us informem que el proper dilluns 9 de novembre, entre les 9 i les 13h, tindran lloc les exposicions orals dels treballs de recerca dels alumnes i les alumnes de 2n de batxillerat. 

Aquestes exposicions són la culminació d’un treball que porten fent alguns alumnes des de fa mesos i és un moment que sempre ens ha fet il·lusió compartir amb les famílies, ja que de ben segur també n’heu “patit” el procés. Tot i així, i degut a l’evolució de la pandèmia durant els darrers dies, aquesta vegada no veiem oportú que els pogueu acompanyar. Tanmateix, per tal que no us perdeu el procés, habilitarem mecanismes per a què en podeu gaudir en directe, tot i que de manera telemàtica.

Les classes de primer i segon de batxillerat restaran suspeses durant tot el dia, tant en format presencial com virtual. Els alumnes i les alumnes de batxillerat NO PODRAN ASSISTIR a les exposicions dels seus companys i companyes degut al risc que implica el fet de barrejar diferents grups/classe de referència. 

Els companys i els alumnes de 1r de Batxillerat podran seguir les presentacions dels treballs de recerca, igual que les famílies, de manera telemàtica. Creiem que és una activitat d’especial importància per l’alumnat de 1r de batxillerat, donat que ben aviat se’ls hi començarà a parlar de la realització d’aquest treball.

Pel què fa a les famílies de 2n de batxillerat, els vostres fills i filles ja saben l’horari i l’aula on es farà l’exposició. Abans de dilluns us farem arribar, per aquesta mateixa adreça, els enllaços per a les connexions.

 

 

Palau Ausit Logo