Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Certificats Pins Congrats

Tanquem el II Webcongrés Internacional per a la promoció de la Llengua catalana

Hol@,

Des del Departament de Llengua catalana ens complau compartir amb vosaltres l'informe que la Faculty of Modern Languages and Linguistics de la University of Cambridge ha elaborat de la convocatòria per a la Xarxa Vives d'Universitats. El podreu consultar tant en català com en anglès i, evidentment, veure les aportacions al II Webcongrés dels nostres alumnes de 2n. de batxillerat i d'altres centres educatius del País Valencià i de les Illes. 

Val a dir que hem estat 1 dels 3 centres de tot Catalunya que hi han participat i que els nostres alumnes han realitzat unes anàlisis sociolingüístiques ben completes del seu entorn. Així mateix, s'han mostrat molt creatius a la secció Catalan's got talent. Per tot això i molt més, moltes felicitats a tots els participants! Ara bé, atès que la universitat expedeix diferents certificats de participació segons el rendiment de l'alumnat al llarg del congrés, en especial, volem felicitar a Marina González, Álvaro Carmona, Paula De la Fuente i Maria Figueroa per haver obtingut la menció *Distinction en reconeixement de la seva excel·lent tasca.

Finalment, també volem agrarir al Professor Dominic Keown, Director del projecte, la seva diligència i entusiasme, que no han davallat malgrat les incidències causades per la COVID-19. Per extensió, és clar, agraïm també la col·laboració de tot el professorat d'altres universitats europees que han realitzat els webinaris i han atès el nostre alumnat de forma excel·lent.

Esperem i desitgem que el proper curs puguem gaudir i participar d'un tercer congrés! Endavant!

Molta salut per a totes i tots,

Pilar Àlvarez. Cap de Departament de Llengua catalana i professora responsable de l'activitat.

Documents relacionats

DescarregarVeure
Informe_cat
Informe_eng

Palau Ausit Logo