Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1 2

Segueix el II Webcongrés Internacional de català per la Universitat de Cambridge!

Hol@,

Per segon any consecutiu, la Faculty of Modern and Medieval Languages de la University of Cambridge ha engegat un congrés internacional en línia de treball i promoció de la Llengua i la Literatura catalanes per a alumnes d'ESO i Batxillerat. En la seva primera edició, el curs passat, el congrés anava dirigit a centres del País Valencià i, aquest curs, el II Webcongrés s'ha ampliat també a Catalunya i les Illes Balears.

El procediment de treball i de participació és molt complet i enriquidor per als nostres alumnes: diversos professors de diferents universitats i centres de català internacionals proposen una sèrie de temes a desenvolupar i per als quals han elaborat materials escrits i audiovisuals. Els nostres alumnes tenen contacte amb ells sempre que ho necessiten a través dels xats i també se'n poden seguir les particpacions mitjançant els comptes de Twitter i Facebook del congrés. Teniu els enllaços dirctes al web del congrés.

D'altra banda, hi ha 3 seccions diferents on els alumnes pengen els seus treballs:

​1Catalan's got talent: on trobareu diferents treballs audiovisuals d'adaptació de textos i promoció de la literatura catalana.

2. Català al vostre centre: on podreu visualitzar anàlisis sociolingüístiques de la situació del català al nostre centre i també dels altres que hi estan participant.

3. Elaboració de les activitats guiades segons el tema elegit: sociolingüística o cultura. Aquests textos, però, els nostres alumnes els trameten directament al professorat internacional i és aquest qui els valorarà.

Així doncs, ateses les seccions anteriors en què hagin participat els nostres alumnes, la University of Cambrdge expedirà el títol de certificació correspoent a cadascun dels participants.

Des del Departament de Llengua catalana estem molt engrescades i animem els nostres participants a continuar treballant en la mateixa línia tan positiva que han demostrat aquesta primera setmana del congrés fins a la seva cloenda, el 22 de març.

Endavant!

Pilar Àlvarez. Cap de Departament de Llengua i literatura catalanes.

Palau Ausit Logo