Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1 3

L'actor Albert Salazar i el dramaturg J. Meyer visiten el Palau Ausit!

Hol@,

El passat divendres 25 d'octubre el nostre centre va tenir la sort de comptar amb la presència de Daniel J. Meyer i Albert Salazar, autor i actor respectivament de l’obra de teatre A.K.A. Un grup d’alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat van tenir l’oportunitat de conèixer i poder fer preguntes als dos artistes, que van explicar de manera amena i interessant algunes de les peculiaritats de l’obra i també de les seves experiències personals i professionals. 

El mateix divendres a les 18:30 i a les 21:00, es va representar l’obra al Teatre Auditori de Ripollet, on els alumnes i un grup de professores vam poder gaudir del fantàstic treball interpretatiu d’Albert Salazar i de la potència i actualitat del text de Meyer. Una obra que ens fa reflexionar al voltant de les falses aparences, el racisme i les noves maneres de comunicar-nos i que retrata la nostra societat des dels ulls i les vivències d'un adolescent.

Des de l’INS Palau Ausit, volem agrair a l’Associació d’Espectadors de Ripollet la magnífica iniciativa d'acostar el teatre als alumnes de la nostra ciutat i el privilegi de fer-nos partícips d’aquesta experiència. Un plaer!

Fins la propera!

Palau Ausit Logo