Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0

Neix "Palau Al Dia": la revista digital del Palau Ausit!

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau comunicar-vos que avui, divendres 3 de maig, s’acaba de publicar el primer número de la nova revista digital del centre Palau Al Dia. Aquest projecte s’ha dut a terme amb l’alumnat de l’optativa de 3r d’ESO que ha començat a impartir-se aquest segon quadrimestre i que neix amb una voluntat ferma de continuïtat.   Es tracta d’una revista plurilingüe i, per tant, trobareu entrades en totes les quatre llengües que treballem al centre.
 
Més enllà de ser un projecte curricular emmarcat dintre del Treball Integrat de Llengües (TIL) i impulsat pel professorat de l’àmbit lingüístic, té per objectiu abraçar qualsevol proposta de col·laboració futura amb d’altres departaments didàctics i nivells educatius; inclosos els CC.FF. 
 
Els alumnes implicats en aquest pilotatge estan molt engrescats i il·lusionats en aquesta  revista,  que serà  un signe d’identitat per a tota la comunitat educativa. Hi podeu accedir des d'aquí o marcant a qualsevol navegador la següent URL:  https://sites.google.com/view/palaualdia-1-santjordi2019/portada
 
Visiteu-la, gaudiu-la i passeu-la!
 
Pilar Àlvarez. Cap de Departament de Llengua catalana
Paulina Barrera. Cap de Departamnt d'Idiomes
Carmen Hedo. Cap de Departament de Llengua castellana
Alícia Sànchez. Professora  de referència en francès

Palau Ausit Logo