Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

1

L'Institut Palau Ausit torna a guanyar l'ELECTROCAT

L’Institut Palau Ausit el passat divendres 8 i dissabte 9 de juny va participar a la V edició de l’Electrocat.

El divendres va superar les proves estàtiques que consistien en comprovar que les mesures del vehicle fossin  les establertes per l’organització, i també es van fer les proves de frenada, radi de gir, llums de fre i clàxon.

Per tal d’ obtenir l’ordre de sortida a la cursa de resistència, així com els emparellaments en la prova d’eslàlom, el mateix divendres calia donar 3 voltes en un petit traçat oval en el que el nostre Institut  va aconseguir  la Pole Position.

A la prova d’eslàlom l’Institut Palau Ausit va quedar emparellat amb el Centre d’estudis Roca. Va ser una prova molt igualada, però al final es va decantar a favor nostre degut a la lleugeresa del nostre vehicle.

La cursa final i més decisiva  consistia en dues tandes de 20 minuts i cal dir que  va ser una cursa molt neta, en la que els pilots s’apartaven lleugerament quan el jutge de cursa els treia bandera blava, indicant així que serien avançats per algun altre vehicle. D’aquesta manera no es generava conflicte i  tothom podia anar al seu ritme.

La suma de totes les proves, tenint en compte que la prova de la cursa tenia un pes força important, va fer que el nostre Institut s’emportés el premi  guanyador de l’Electrocat per segon any consecutiu.

Per últim agraïr a https://jjuan.es , a https://www.motul.com/es/es i http://www.ngbrakedisc.com/ per la col·laboració que ens han ofert.

http://vehicleelectric.rieradecaldes.com/electrocat-2018.html

https://www.electromaps.com/articulo/asi-fue-la-quinta-edicion-del-electrocat-en-santa-perpetua-de-mogoda

http://www.lavanguardia.com/local/sabadell/20180607/444200892920/electrocat-prueba-8-prototipos-coches-electricos-alumnos-fp.html

 

Links de vídeos:

https://www.instagram.com/p/Bj7KEYaHAar/?hl=es&tagged=electrocat18

https://www.instagram.com/p/Bj7J06ZHOgx/?hl=es&tagged=electrocat18

https://www.instagram.com/p/Bi6yoDZnCtn/?hl=es&tagged=electrocat18

Palau Ausit Logo