Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1 2 3 4 5 6 7 Elsnostrespresentadors

Sant Jordi 2018!

 Bon di@,

el passat divendres 23 d'abril vam celebrar la festa de Sant Jordi.  Al llarg de la jornada vam realitzar tota una sèrie d'activitats dedicades a Pompeu Fabra, Frida Khalo, Forges i El petit príncep.

Amb la primera activitat del dia, la ja tradicional Tertúlia literària, alumnes i professors vam compartir els nostres llibres més especials i últimes lectures amb l'objectiu de potenciar l'´hàbit i el gust per la lectura. A continuació, l'activitat plàstica dedicada a Forges va omplir els murals de la planta baixa i a l'hora de l'esbarjo,  l'ermorzar amb els pastissos dels alumnes de 4t. d'ESO i l'intercanvi de llibres organitzat pels nostres alumnes de batxillerat que participen cada dijous en el voluntariat lingüístic Parlem! va continuar la festa.

Així doncs, acabat el pati, vam començar el Lliurament de Premis Literaris amb la col·laboració de l'Asssociació 3 Passos de Ripollet, que va obrir l'acte amb diferents balls enquè també participaven alumnes del nostre centre.  Val a dir que la temàtica dels premis ha estat ben diversa.  Així mateix, també es van lliurar els diplomes a més dels 150 alumnes que van participar a penes fa un mes a les Proves Cangur.

D'altra banda, també van actuar els alumnes de 1r d'ESO dirigits pel professor Música i la nostra alumna de 2n de batxillerat Dakota Borilo ens va encisar amb la seva veu i amb una cancó pròpia. I què podem dir dels nostres flamants presentadors... Fantàstics!

Des del Departament de Llengües volem agrair especialment la col·laboració de l'AMPA i de l'Equip Directiu, així com també  fem extensiu el nostre agraïment a tot el professorat del centre i personal no docent. Estem molt contentes i content de com va transcórrer la jornada i ja comencem a pensar en el Sant Jordi 2019!

Si voleu veure totes les fotos del dia, només cal que cliqueu aquí.

Salutacions cordials,

Pilar Àlvarez. Cap de Departament de Llengua catalana.

Carme Hedo. Cap de Dpartament de Lengua castellana.

Paulina Barrera. Cap de Departament d'Idiomes.

Palau Ausit Logo