Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Fira de l'FP de Sabadell 2018 Fira de l'FP de Sabadell 2018 Fira de l'FP de Sabadell 2018 Fira de l'FP de Sabadell 2018 Fira de l'FP de Sabadell 2018

Fira de l'FP de Sabadell 2018

Durant els dies 1, 2 i 3 de març es va celebrar al recinte firal de Sabadell la segona edició de la Fira de l'FP, en aquesta edició i a diferència de l'anterior en la que només van participar instituts públics i centres concertats/privats de la ciutat de Sabadell, l'organització, en aquesta l'han volgut obrir a instituts de diferents poblacions del voltant de Sabadell.

El principal objectiu d'aquesta Fira de la de donar un altre visio a l'orientació dels estudiants tant de l'ESO com de Batxillerat, per tal de que puguin resoldre els seus dubtes sobre el seu proper futur com a estudiant.

El nostre institut ha participat en un stand amb el patrocini de l'Ajuntament de Ripollet, a on han hagut petites aplicacions dels diferents cicles formatius, tant de grau mitjà com superior, que el nostre centre oferta actualment.

Tanmateix, i dintre de la zona anomenada "showroom", el nostre institut ha participat en dos accions, una, mostrant l'experiència del projecte electroCAT, a on es dissenya, es construeix i el controla tots els dispositius per a finalitzar participant en la competició que porta el mateix nom i que ja porta quatre edicions, organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda. L'altre experiència que vam poder mostrar és la participació en les olimpiades de FP que en la darrera edició el nostres institut va poder portar una parella d'alumnes fins a la competición mundial, Worldskills, que es va celebrar el passat octubre a Adu Dhabi (EAU).

Mentre dijous i el divendres va haber multitud d'assistents, majoritàriament de l'ESO, el dissabte va ser un dia en el que moltes famílies es van apropar per a informar-se de de les diferents opcions dins de la Formació Professional que poden estudiar els seus fills.

Palau Ausit Logo