Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17 Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17 Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17 Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17 Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17 Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17 Acte Graduació alumnes que han cursat la modalitat d'FP DUAL 2016/17

Acte Graduació alumnes FP DUAL

El passat 21 de juny en el Centre d‘Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, i com cada any al finalitzar el curs, va tenir lloc l’acte de GRADUACIÓ D’ALUMNES que han realitzat els seus estudis en la modalitat d’FP DUAL. Aquest curs van realitzar els seus estudis al nostre Institut en format DUAL a diferents empreses un total de 43 alumnes/as.

L’Institut va desplaçar un total de 33 alumne/as a l’acte de graduació en el que es van fer diferents parlaments dirigits tant als alumnes com a les empreses, la primera intervenció va estar a càrrec de la Directora dels Serveis Territorials dels Vallès Occidental la Sra. Carme Viguès i va tancar l’acte el Director General de Formació Professional el Sr. Melcior Arcarons, a on tots dos van coincidir en la importància que està tenint aquesta modalitat d’estudis tant en la vessant dels estudiants, doncs el fet de passar un any realitzant pràctiques a l’empresa suposa una millora en les seves capacitats i fan que en finalitzar els seus estudis la formació sigui molt més completa, com en la vessant de les empreses que obtenen un recurs per a aconseguir gent jove amb una millor preparació i qualificació professional que fan que moltes empreses optin per a contractar a molts dels alumnes/as en finalitzar la seva estada a l’empresa.

  

Aquests fets tan positius es van poder comprovar doncs, entre els discurs de la Sra. Carme Viguès i el Sr. Melcior Arcarons, es va organitzar una petita taula rodona amb participació de professors, alumnes i empresaris a on també i cadascú en el seu àmbit d’actuació van ressaltar, encara que hi ha aspectes que han de millorar,  com a totalment positiva la modalitat de l’FP DUAL com a complement a la formació dels estudiants de Formació Professional.

Per acabar l’acte es van anant cridant al grup d’alumnes i professors dels Instituts del Vallès Occidental que dins de la seva oferta es torben cicles formatius en la modalitat Dual per a lliurar-li el Diploma de la Graduació.

Palau Ausit Logo