Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

L'unitat mòbil de Televés visita l'Institut Palau Ausit

El camió de Televés ha estat a l'institut per donar l'oportunitat de mostrar les últimes tecnologies a les instal·lacions de telecomunicacions.

Aquesta unitat mòbil va recorrent totes les comunitats autònomes i hem de destacar que a la comunitat de Catalunya només visitarà els Instituts d'Igualada, Ripollet i Reus.

A l’unitat mòbil es van fer petites jornades interactives, amb especial incidència en l'Equipament per l'Instal·lador Categoria F, fusionadora de Fibra Òptica, Mesurador de Camp H60, Generador Llum 3 Lamdes OPS3L, Certificador de Cable Estructurat Cat. 6.

També les solucions que ofereix la sèrie de capçaleres T.0X per a la Transmodulació de Senyals, la distribució de senyal Òptica de Televisió i tot el material a instal·lar en les ICT2 (registres, cables Multifibra, Pau's), solucions per a la distribució d’ Internet a través del COAXDATA, noves Parabòliques QSD, Lnb's òptics, així com els dubtes o necessitats que es van plantejar.

Els alumnes de Cicles Formatius i empreses del sector, van poder comprovar de primera mà els avenços i tecnologies utilitzades per aquesta empresa del sector de l'electrònica, electricitat i telecomunicacions.

Palau Ausit Logo