Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Departament
Mecatrònica industrial [CFGS]

Per què aquest cicle?

​​Perquè amb aquest cicle formatiu de grau superior podràs obtenir el títol de Tècnic/a superior en Mecatrònica Industrial . Les classes són teòrico-pràctiques amb equipaments d’última tecnologia d’acord a les necessitats del mercat laboral en el camp del manteniment industrial.

Què estudiaràs?

Aquest cicle formatiu LOE està destinat als alumnes titulats en el CFGS Sistemes de Regulació i Control Automàtics i té una durada de un any acadèmic.  Està format per 8 mòduls, els quals son impartits al centre educatiu i amb la possibilitat de ser seleccionat per una empresa conveniada rebent una beca-salari.

Els continguts són els següents:

On treballaràs?

Els convenis de FP Dual s’adrecen al sector de la indústria farmacèutica, química i alimentària, en finalitzar el cicle tindràs coneixements tècnics sòlids per treballar en indústries metal·lúrgiques, de fabricació de productes metàl·lics, construcció de maquinària i equips mecànics, muntatge de vehicles automòbils, indústria tèxtil, arts gràfiques, etc...Només si estudies aquest cicle formatiu al nostre institut obtindràs altres avantatges com:

  • Realitzar la formació en espais amb equipaments i tecnologies similars als utilitzats en la indústria.
  • Rebre xerrades d’empreses i realitzaràs visites a indústries i fires del sector.
  • Gaudir d’un conveni Dual amb el Departament d’Ensenyament i empreses del sector farmacèutic, químic i alimentari amb tecnologia puntera de la província de Barcelona on tindràs la possibilitat de completar i practicar la formació rebuda al centre amb una beca-salari.

Continuïtat d'estudis

  • Cursos d’especialització professional.
  • Un altre cicle de Formació Professional de Grau Superior amb la possibilitat d’establir convalidacions de mòduls d’acord amb la normativa vigent.
  • Ensenyament Universitari amb accés directe i amb la possibilitat d’establir convalidacions de mòduls d’acord amb la normativa vigent.
  •  

Notícies

2019-04-11 17:09:56
Mecatrònica del Palau Ausit visita Advanced Factories 2019
Llegir més
 
2017-11-13 20:35:15
Campionat mundial d'FP Abu Dhabi Worldskills 2017
Llegir més
 
Arxiu

Agenda

Arxiu

Palau Ausit Logo