Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Departament
ALUMNES_FAMÍLIES

A M P A

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'Institut Palau Ausit vol afavorir la implicació i participació dels pares i mares en la tasca educativa del centre. En són membres els pares i mares de tots els alumnes, que abonen la quota de l'AMPA en el moment de formalitzar la matrícula. Amb els seus propis recursos, l'AMPA dóna suport al centre finançant o subvencionant l'adquisició de material didàctic, les sortides culturals o les activitats extraescolars, o facilitant ajuts a famílies amb dificultats. També organitza activitats de formació per a pares.

L'Associació de Mares i Pares participa també, naturalment, en la direcció i gestió del centre, a través dels seus representants en el Consell Escolar. Si voleu més informació sobre l'AMPA de l'Institut podeu visitar el web http://ampapalauausit.blogspot.com

PAUTES DÚS DELS DISPOSITIUS MÒBILS.

Trobareu la normativa sobre utilització del telèfon mòbil en el centre al següent enllaç

B O R S A    D E    T R E B A L L

A l’Institut disposem d’una borsa de treball actualitzada, dirigida exclusivament als nostres alumnes i ex-alumnes.

Amb l'objectiu de facilitar la informació i que pugui arribar a tots els nostres alumnes/as i ex alumnes/as tenim un Facebook exclusiu per a la gestió de les ofertes de treball.

​​

https://www.facebook.com/palau.ausit.1

 

Si ets alumne/a o ex-alumne/a titulat i estàs interessat en estar informat de les nostres ofertes de treball, demana el teu registre mitjançant el propi facebook indicant les teves dades personals, així com el cicle formatiu que vas estudiar al nostre centre i el curs, hauràs d'afegir la següent nota:

"AUTORITZO A L'INSTITUT PALAU AUSIT A ENVIAR LES MEVES DADES A EMPRESES, ENTITATS I ETT QUE DEMANIN PERSONAL DE LA MEVA FAMILIA PROFESSIONAL"

Tant bon punt comprobem les teves dades rebràs l'aceptació al nostre grup.

Notícies

Arxiu

Agenda

Arxiu

Palau Ausit Logo